Miten löytää digitaalisten pelialustojen parhaat uuden pelaajan tarjoukset?

pelaajan tarjoukset

Digitaalisille pelialustoille on usein saatavilla monenlaisia etuuksia, varsinkin uusille asiakkaille. Jotta pääset hyötymään parhaista mahdollisista eduista, on hyvä selvittää eri palveluntarjoajien tarjoamat edut. Tietokone- ja konsolipelaamisen ohella kaikki uudet kasinot haluavat tarjota uusille asiakkailleen jotain, joten tervetuliaisbonuksia löytyy hyvin usein myös niiltä.

Erilaiset uuden pelaajan edut ovat pelialustoille tapa saada mukaan uusia asiakkaita. Minkä tahansa palvelun olemassaolo riippuu nimenomaan asiakkaiden olemassaolosta ja tästä syystä ei ole lainkaan tavatonta törmätä kaikentyyppisiin erikoistarjouksiin.

Digitaaliset pelialustat ovat suosittuja palveluita, joissa viihtyvät kaikenlaiset ja -ikäiset pelaajat. Toisinaan on kuitenkin mukava saada jonkinlaisia alennuksia tai muita erikoisherkkuja, joita palvelu saattaa tarjota.

Tältä sivulta saat vinkkejä parhaiden uuden pelaajan tarjousten löytämiseen. Kun törmäät itse sellaiseen, on kannattavaa kertoa tarjouksista myös ystävillesi, mikäli olet kokenut tarjousten toimivan. Ystäväsi ja tuttavasti varmasti arvostavat vaikkapa ilmaiskokeilua.

Eri vaihtoehdot vertailuun

Vertailu on paras tapa selvittää minkä tahansa palveluntarjoajan parhaat edut. Käy läpi kaikki harkitsemasi vaihtoehdot ja katso, mitkä palveluntarjoajat tarjoavat uuden aloittajan bonuksia. Kun olet löytänyt erilaisia etuuksia, vertaile, millä on tarjolla sinulle paras vaihtoehto.

Kirjaa ylös eri palveluntarjoajien ehdot. Jos kyseessä on vain aloitustarjous, jonka jälkeen hinta tulee olemaa normaali, tarkista, millä hinnalla tilaus jatkuu.

Mikäli tilaus tulee jatkumaan hyvin paljon korkeammalla hinnalla, kannattaa vertailua suorittaa myös tämän suhteen. Hyväkään aloitustarjous ei välttämättä korvaa sitä, jos joudut jatkossa maksamaan huomattavasti suurempaa hintaa.

Vertailu on kannattavaa etsiessä minkätyyppistä palvelua tahansa, sillä hinnat voivat vaihdella paljonkin. Tämä vinkki kannattaa ottaa haltuun myös muuntyyppisiä palveluita etsittäessä.

Saat eri palveluntarjoajien hinnat selville kunkin palvelun omilta virallisilta verkkosivuilta. Niillä on siis tärkeä käydä piipahtamassa ja tarkistamassa hinnastot.

Ja koska affiliate-markkinointi on nykyään hyvin yleistä, kannattaa tutkia, löytyisikö netistä palvelua erityishintaan mainostavia tahoja. On mahdollista, että palveluntarjoajalla on käynnissä yhteistyö jonkin sen kumppanin kanssa. Tällöin tietyn linkin kautta tilaavat saavat palvelun tarjoushintaan.

Tietoa yhteisöistä

Pelaajien yhteisöstä on mahdollista saada sellaista tietoa, jota ei välttämättä muualta saa. Kokemusta omaavat ihmiset osaavat kertoa ensinnäkin, miten eri alustat ovat ylipäätään toimineet ja mitä kannattaa suositella.

Muita palveluja kokeilleilla asiakkailla saattaa olla hallussaan myös kampanjakoodeja, joilla on mahdollista saada pelialusta käyttöön tarjoushinnalla. Tarjous saattaa kokea joko lyhyttä kokeilujaksoa tai pidempää asiakkuutta. Kampanjakoodilla voi toisinaan saada alennusta myös tietyistä peleistä tai palveluista.

Tarjouksia saattaa toisinaan löytää myös muiden yhtiöiden yhteisöistä. Toisinsanoen, esimerkiksi teleoperaattorit tai muut tahot saattavat tarjota joko ilmais- tai tarjousjaksoja tiettyihin palveluihin. Tällaiset tarjoukset tulevat usein vastaan esimeriksi nettimainonnassa, mutta myös tuttuja kannattaa kuunnella. Myös itse kannattaa kertoa eteenpäin, jos tiedossasi on etu, jota ei yleisesti mainosteta.

Huomaathan, että myös sosiaalista mediaa kannattaa tarkkailla. Onko pelialustalla omaa, virallista some-kanavaa, jossa uutisoidaan viimeisimmistä tarjouksista? Tämä kannattaa tarkistaa, jos et ole vielä mistään muualta löytänyt uuden pelaajan tarjousta.

Mikä pelialusta kannattaa valita?

Verkkopohjaisia alustoja on olemassa useita, joten asiakkaan päätettäväksi jää se, minkä näistä valitsisi. Tiettyjä pelejä ei löydy kuin tietyiltä alustoilta, joka rajaa valikoimaa jonkin verran. Pelaaminen on nykyään yhä useamman harrastus ja myös eri pelialustojen pariin löydetäänkin tänä päivänä helpommin kuin aiempina vuosina.

Tietokoneella pelaaville on olemassa useita alustoja, joista pääsee lataamaan ja pelaamaan pelejä. Sen sijaan konsoleilla pelaavien tulee valita alusta, jonka kautta löytyy pelejä juuri omalle konsolille. Mobiililaitteilla alustan valintaan vaikuttaa pitkältä laitteen käyttöjärjestelmä.

Online-pelialustoilla on mahdollista pelata suoraan selaimessa. Tällöin ei välttämättä ole juurikaan järjestelmävaatimuksia, vaan tällaiset sivustot on luotu yleensä siten, että niitä pääsee käyttämään lähes millaisella koneella vain.

Omaa pelialustaa ei siis kannata valita pelkästään sen vuoksi, että se tarjoaa reilun uuden asiakkaan bonuksen, vaan toki palvelusta täytyy olla itselle hyötyä. Jos palvelun käyttö jatkuu tarjousjakson jälkeenkin edulliseen hintaan, pääset todella hyötymään valitsemastasi palvelusta.

Kuten huomaat, uuden asiakkaan tarjouksia voi löytää monellakin keinolla. Kannattaa kääntää nämä kivet ennen tilauksen tekemistä, jotta pääset varmasti hyötymään kaikista tarjolla olevista eduista.

Saatat pitää myös näistä: